Kripto Varlıkların Tüm Zamanların En Yükseklerinden Ne Kadar Kaydığına Bir Bakış

Kripto Varlıkların Tüm Zamanların En Yükseklerinden Ne Kadar Kaydığına Bir Bakış

Kripto Değerleri Geçen Yılın En Yüksek Fiyatlarından Daha Düşük

2021 kripto varlıkları için iyi bir yıldı. Bitcoin (BTC), 20 bin doları aştığı 2020 sonunda Aralık 2017'de kaydedilen önceki tüm zamanların en yüksek değerini kırdı.

BTC'nin fiyatı 2021'e kadar yükselmeye devam etti ve sonunda 64 bin dolara ulaştı. Ayrıca, 10 Kasım 2021'de bitcoin fiyatı 69 bin dolarlık bölgeye sıçradı ancak bugün fiyat %39 daha düşük.

Geçen yıl bir noktada tüm zamanların en yükseklerine ulaştıklarından, bugün çok sayıda kripto varlığı BTC ile aynı teknede, ancak o zamandan beri fiat değerinde en az %30 veya daha fazla değer kaybetti. Ethereum'un (ETH) değeri altmış gün önce 4.847 dolara dokunarak bir tüm zamanların en yükseğine ulaştı, ancak o zamandan beri %35,46 kaybetti.

Binance Coin (BNB) geçen yıl tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı, ancak bu sekiz ay önceydi. Bugün bir zamanlar sahip olduğu 689.92 $'lık token fiyatından %34 düştü. İki ay önce Solana (SOL) 258.93$'a ulaşmıştı ve bugün SOL bu fiyattan %47 daha düşük.

Kayıpları Önleyen Farklı Yüzde Kayıpları, Zaman Çerçeveleri ve Kripto Tokenleri

Piyasa değeri açısından önde gelen kripto varlıklarının çoğu, 2021’de yaptıkların tüm zamanların en yüksek fiyatlarına ulaştıktan bu yana çok çeşitli farklı yüzde kayıplarına sahip. Örneğin, Cardano (ADA), dört ay önce 3,10 dolara dokunduğundan beri %62.78 düştü.

Ripple (XRP), geçen yıl bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşamayan ilk on liderden biri. Dijital para birimi XRP, dört yıl önce 3,30 dolara ulaştığında tüm zamanların en yüksek seviyesine dokundu.

Polkadot (DOT), kripto para başına 54,98 dolara ulaştığında iki ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bugün %55,9 düştü. Bu arada, Terra'nın (LUNA) zirvesi, LUNA'nın 16 gün önce 102,63 dolardı. LUNA, kripto zirvesinden %29,51 düştü.

İlk onun altındaki çok sayıda kripto varlığı önemli ölçüde düştü, ancak birkaçı yüksek kalmayı başardı. Near Protokol (NEAR), yedi gün önce birim başına 17,52$'lık zirveye ulaştığı ve yalnızca %6,96 düştü. Ayrıca Bitfinex tarafından çıkarılan kripto varlık Unus Sed Leo (LEO) sekiz ay öncesine göre sadece %9,75 düştü.

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.