Kripto Paralarda Bugünün Haber Özetleri (03.08.2021)

Kripto Paralarda Bugünün Haber Özetleri (03.08.2021)

HSBC UK Binance Borsasına Yapılan Ödemeleri Engelledi

Bankacılık devi salı günü yaptığı açıklamada, HSBC'nin İngiltere müşterilerinin kripto borsası Binance'e ödeme yapmak için kredi kartı kullanmasını "mümkün olan her yerde" engellediğini söyledi.

Kaynak: Bitcoin News

Kevin O'Leary "Neden Kimsenin Yatırım Yapacağını Anlayamıyorum" Dedi

Shark Tank yıldızı Kevin O'Leary, diğer adıyla Mr. Wonderful, Dogecoin'i bir yatırım olarak görmediğini söylüyor. "Ben bu tür şeylere katılmam. Kimsenin neden katılmak istediğini anlamıyorum” dedi.

Kaynak: Bitcoin News

Binance Almanya, İtalya ve Hollanda'da Vadeli İşlem ve Türev Ürünlerini Durduruyor

En büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Avrupa Birliği'ne ait üç ülke olan Almanya, İtalya ve Hollanda'daki türev ve vadeli işlem ürünlerini sona erdireceğini açıkladı.

Kaynak: Bitcoin News

Bank of America, El Salvador'da Bitcoin'i Yasal Olarak Kabul Etmesini Faydalı Olarak Görüyor

Bank of America, Bitcoin'i El Salvador'da yasal olarak benimsemesinin bazı faydalarını özetledi. Fırsatlar arasında düşük maliyetli havaleler, finansal dijitalleşme, daha fazla seçenek ve yabancı şirketlerden daha fazla yatırım yer alıyor.

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.