Hacettepe Ekonomi Topluluğu Hekchain Etkinliği

Hacettepe Ekonomi Topluluğu Hekchain Etkinliği

Hacettepe Ekonomi Topluluğu'nun Blockchain / Kripto Para alanlarına ilgi duyan, geleceğin finans dünyasında yer alacak nitelikli öğrenciler için düzenlediği, Hekchain söyleşi serisinin ikincisi 4-5 Kasım tarihlerinde alanında uzman olan konuklarla sizlerle.

Bu söyleşi serisinde Blockchain'in geleceği, yasal düzenlemeler, DeFi, stabil coinler ve tedarik zincirdeki rolünü konuşuyor olacağız. Bütün sorularınızın cevaplarını alanında uzman olan konuklarımızda bulma fırsatını yakalayacağınız bir etkinlik sizlerle beraber.

Bu yapacağımız etkinlikte sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ücretsiz Biletler için: https://biletino.com/tr/e-dl7/hekchain-blockchain-soylesileri/

hekchain etkinliği, hacettepe ekonomi topluluğu, blockchain, kripto para, kriptocoin

Hekchain Nedir?

Hacettepe Ekonomi Topluluğu olarak 2021-2022 akademik yılında ikinci kez düzenleyerek güçlendirmeyi hedeflediğimiz ‘Hekchain’, blockchain teknolojisinin hayatımıza hangi alanlarda girdiğini ve gireceğini incelediğimiz; katılımcı firmaların bu sektörde nasıl faaliyet gösterdikleri hakkında bilgi sahibi olmayı hedeflediğimiz etkinliğimizdir.

Aynı zamanda konuşmacıların deneyim ve bilgilerinden faydalanmayı, bu teknoloji içerisinde kendine yer bulmak isteyen genç beyinlerin kariyer adımlarını daha sağlam atmasına destek olmayı amaçlıyoruz.

Etkinliğimizde blockchain teknolojisinin günlük hayatımızda neler değiştireceği, neler daha iyi yapacağı, uzun vadede etkiler, olası olumsuz etkiler tartışma konusudur.

Hekchain; konferans, panel ve söyleşi içeren bir organizasyondur.

Hekchain Misyonu

Yeni çağda değişen finans ve iş dünyası ekosistemine yön verecek olan öğrencilerin bilgi ihtiyacını karşılayıp, gelecekte bizler bekleyecek olan iş alanları ve fırsatları hakkında öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmak misyonumuzdur.

Hekchain’in Hedef Kitlesi

Etkinliğimizin hedef kitlesi sadece Hacettepe Üniversitesi lisans ve lisansüstü öğrenciler olmayıp, başta Ankara olmak üzere Türkiye’deki bütün üniversite öğrencileridir.

Ücretsiz Biletler için: https://biletino.com/tr/e-dl7/hekchain-blockchain-soylesileri

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.