Kriptonuzu Çalıştırın

Kriptonuzu Çalıştırın

Wunderbit Trading, kripto paraları sorunsuz bir şekilde alım satım yapmanıza ve yatırım yapmaya başlamanıza olanak tanıyan bulut tabanlı bir platformdur. Kullanıcılar, şeffaf geçmiş kayıtları olan en iyi kripto yatırımcılarını kopyalayabilir, Wunderbit'in gelişmiş ticaret terminalini kullanarak ticaret yapabilir veya TradingView kullanarak tam otomatik ticaret botları oluşturabilir.

Platform, tüm yatırımcıları ve botlarını pazaryerinde gösterir ve botların ve yatırımcıların çoğu kopyalanabilir. İşlem kopyalama, bir yatırımcının veya ticaret botunun gerçekleştireceği işlemin kopya tüccarlarının hesabına yansıtılacağı anlamına gelir.

Wunderbit kullanarak aynı anda birden fazla kripto borsa hesabının portföylerini yönenebilirsiniz. Her hesapta ayrı işlemler gerçekleştirmeye gerek kalmadan aynı anda kar al ve zararı durdur hedefleri, swing ticareti gibi tüm ticaret özelliklerini kullanmak mümkündür. Takip eden zarar kes, botlar için çoklu girişler ve daha fazlası.

Wunderbiti benzer hizmetlerden ayıran iki özellik TradingView ile kolay entegrasyonu, ilave olarak işlem kopyalama özelliğinin son derece basit ve gelişmiş olmasıdır. 

Wunderbit Trading, kullanıcıların tüm TradingView komut dosyalarını otomatik olarak tam işlevli bir kripto ticaret botuna dönüştürmelerine yardımcı olur. Kullanımı kolay otomatik ticaret yazılımı ile herhangi bir kripto botunu birkaç saniye içinde oluşturabilir ve ayarlayabilirsiniz.

Spread-ticaret terminali, kullanıcıların bir spread oluşturmak için hangi varlıkları kullanmak istediklerini seçmelerine olanak tanır ve seçilen çiftler için alım ve satım emirlerini aynı anda yürütür. Kripto vadeli işlemlere spread ticareti uygulamak, genel volatiliteyi otomatik olarak azaltacak ve aynı zamanda beklenmedik bir piyasa çöküşü durumunda bir yatırımcının riskini sınırlandıracaktır.

Fiyatlandırma: 

Wunderbit Trading'in ücretsiz hesabı, manuel ticaret, ticaret botları ve kopya ticareti ile başlamanıza olanak tanır. Ücretli planları rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılır ve kullanıcıların daha fazla açık pozisyona, aktif botlara ve bir dizi daha gelişmiş özelliğe sahip olmasını sağlar. 

Temel plan ayda 9,95 ABD dolarıdır, Pro 24,95 ABD dolarıdır ve Premium perakende satış fiyatı 44,95 ABD dolarıdır. 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık abonelik satın alırken önemli indirimler mevcuttur.

Desteklenen Borsalar

Binance, Binance Vadeli İşlemler, FTX, FTX.US, BitMEX, Bybit, Deribit, HitBTC, Bitpanda Pro, Kraken, OKEX, Kucoin, Huobi ve Bittrex.

 

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.