ZoidPay Kadena İle Ortak Oldu

ZoidPay Kadena İle Ortak Oldu

2022'de DeFi, NFT ve Metaverse dünyalarını yeniden şekillendirecek olan en iyi 100 kripto projesinde yarışan bir Katman-1 blok zinciri protokolü olan Kadena ile bir ortaklık duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık sayesinde ZoidPay pazarını genişletmeyi planlıyor.

DeFi'nin Gerçek Evi, Likiditenin Gerçek Evi İle Buluşuyor

Ortaklık hakkında konuşan Kadena'nın Kurucu Ortağı ve CEO'su Stuart Popejoy, “ZoidPay, kripto para birimi kullanıcılarının her yerden herhangi bir şey satın almalarını sağlama hedefiyle hareket eden sezgisel bir platform sunuyor. KDA kullanıcıları artık dünya çapında 100 milyondan fazla satıcıdan zahmetsizce alışveriş yapabilir. Buna ek olarak, Kadena üzerine inşa edilen DeFi projeleri, ZoidPay'in günde 1 milyar dolara kadar likidite çözümlerine erişebilecek! ZoidPay'i Kadena ekosistemine davet ediyoruz ve ölçeklenebilir altyapımız üzerine inşa edilen daha fazla DeFi ürünü ve hizmetini sabırsızlıkla bekliyoruz”.

“Kadena gibi bir blok zinciri ile ortaklık yapmak, ZoidPay'de bizim için önemli bir kilometre taşıdır. Eski CMO'muz Andrei Popa, Kadena'da bir launchpad olan Hypercent'i inşa ediyor. Bu yüzden beni bu blok zinciriyle çok erken tanıştırdı. O zamandan beri projeyi yakından takip ettim ve inşa ettikleri şeyden tamamen etkilendim. Deneyimli bir ekibi olan Kadena'nın blok zinciri teknolojisini kitlesel olarak benimsenebilir hale getirme vizyonu bizimkiyle yankılanıyor. Kripto likiditesinde bir pazar lideri olarak, blok zinciri teknolojisini yaygın olarak kullanılabilir hale getirme vizyonunu etkinleştirmeye yardımcı olabilecek Kadena ekosistemi için özel olarak geliştirilmiş bazı olağanüstü çözümleri genişletme konusunda kendimize güveniyoruz. ZoidPay CEO'su ve Kurucu Ortağı Eduard Oneci, Hypercent'in bizi Kadena ekibiyle tanıştıran ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olan iş geliştirme çalışmasına minnettarız” diyor.

ZoidPay Kadena ekosistemine bir dizi kripto likidite çözümü getiriyor:

Kadenians artık 100 milyondan fazla çevrimiçi perakendeciden KDA kullanarak alışveriş yapabilir

ZoidPay Chrome Uzantısı, KDA token sahiplerine KDA'ları için anında likidite sağlayarak çevrimiçi dijital ödemeleri mümkün kılar. Skyscanner'da seyahat rezervasyonu yapmak, Netflix aboneliği için ödeme yapmak, Airbnb'de konaklama rezervasyonu yapmak, Amazon'da alışveriş yapmak ve hatta McDonald's'tan Happy Meal satın almak olsun, ZoidPay Chrome Uzantısı, kullanıcıların anında KDA ile alışveriş yapmalarını sağlar.

Chrome Uzantısı içinde bir kerelik KYC tamamlayın ve ayda 100.000 Euro'luk aylık satın alma limitinin keyfini çıkarın. KYC olmayan bir hesap, Chrome Uzantısından satın almayı ayda 2500 Euro ile sınırlar. Bu özellik çok yakında geliyor.

Dahası, ZoidPay sektör genelinde en düşük işlem ücretlerini sunuyor. Sadece bu da değil, yalnızca KDA sahiplerine şu anda yapılan her satın alma işleminde %5 para iadesi sunuyoruz. Geri ödemeler, yerel ZPAY jetonlarımız biçiminde kişinin Chrome Uzantı hesabına yatırılır.

Şu anda, SEPA bölgesi sakinlerinin kullanımına sunulan yumuşak lansmanda, önümüzdeki haftalarda Chrome Uzantısının küresel lansmanı için hazırlanıyoruz.

Geliştiriciler, garantili likidite vaadi ile KDA üzerinde uygulamalar oluşturabilir

ZoidPay'de açıklık ve şeffaflık, inşa ettiğimiz şeyin özü olmaya devam ediyor. Bu nedenle, geliştiricilerin doğrudan Kadena'ya entegre edilmiş anında likidite vaadi ile DeFi uygulamaları ve finansal hizmetler oluşturmak için API'lerimizi ve SDK'larımızı kullanmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Yeni nesil Web3 finansal hizmetlerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için buradayız.

Kadena Ekosistemi Tarafından Listelenen ve Desteklenen Tamamen Yeni Tokenlar İçin Likidite

Ortaklarımız aracılığıyla günde 1 milyar dolara kadar likidite çözümleri sunabiliyoruz. Kadena bugün Hypercent ve Kaddex gibi borsalar dahil olmak üzere bazı inanılmaz lauchpadlere ev sahipliği yapıyor. ZoidPay, Kadena'nın lauchpadlerini etkinleştirir ve belirli bir hacim eşiğine ulaşan yeni listelenen tokenlar için platformlarında likidite sunma yeteneği alışverişinde bulunur.

Hypercent'in Kurucu Ortağı Andrei Popa, bu konuyu detaylandırarak şöyle diyor: "Kadena'ya DeFi'nin Gerçek Yuvası diyoruz, yalnızca İş Kanıtı olması nedeniyle gerçekten merkezi olmadığı için değil, aynı zamanda parçalama ve ölçeklendirme yardımıyla ölçeklenebildiği için. Bunun yanı sıra, Pakt'ın resmi doğrulaması onu çok güvenli kılıyor. Öte yandan DeFi, yalnızca Likiditenin Gerçek Evi olan Zoidpay ile tanıştığında Gerçek Finans Evi olacaktır. KDA'da bir DeFi kredisi aldığınızı ve bankaya gitmek yerine onunla bir TV satın aldığınızı hayal edin. Uzun sürmeyecek çünkü Zoidpay ortaklığının halledeceği şey tam olarak bu.”

Sorunsuz ve Sınırsız DeFi Entegrasyonları

ZoidPay, gönül rahatlığıyla alışverişi sağlamak için yeni likidite çözümleri yaratan blok zinciri alanındaki ilk platformdur. Faizsiz kredileri düşünün. Amazon gibi bir platformdan kripto kullanarak alışveriş yapmak için Şimdi Al Sonra Öde (BNPL) hayal edin, dört taksite izin verilir!

Bütün bunlar inanılmaz derecede düşük faiz oranlarıyla. Bu, platformlara bir hizmet olarak entegre edilebilir ve geliştiriciler tarafından DeFi uygulamaları ve ek kullanım durumları oluşturmak için kullanılabilir.

Herhangi bir dijital cüzdan ile birlikte çalışabilir

Kusursuz bir ürün sunma sözümüze uygun olarak, tüm dijital cüzdanlarla uyumlu bir çözüm geliştirdik. KDA söz konusu olduğunda, ZoidPay Chrome Uzantısı, Zelcore, Chainweaver veya herhangi bir cüzdan ile uyumludur.

Bunu, alışveriş deneyimi sırasında kripto paranızın velayetini her zaman elinizde tutmanızı sağlamak için yaptık. Saklama tekliflerini uzatan kripto kartlarının aksine, kriptonuzu harici bir hesaba aktarmanızı hiçbir aşamada zorunlu kılmıyoruz. Satın alma tutarını cüzdanınızdan ödersiniz.

Her şeyden önce ZoidPay, herhangi bir platformun yalnızca bir kod satırı ve minimum kodlama çabasıyla mevcut ekosistemlerine likidite entegre edebilmesini sağlar.

“Dünyanın kripto benimsemeye hazır olduğuna inanıyoruz. Chrome Uzantısı, bunu etkinleştirmek için bir köprüdür. Kadena'daki ekibin ve topluluğun desteğiyle, bu köprünün erişimi çok yönlü olarak genişliyor. Kadena topluluğuna en sevdikleri perakendecilerden KDA kullanarak çevrimiçi alışveriş yapma seçeneği sunmaktan heyecan duyuyoruz," diyerek sözlerini bitiriyor Eduard.

Kadena Hakkında: Kadena, endüstrinin yalnızca enerji açısından verimli olmakla kalmayıp aynı zamanda tamamen ölçeklenebilir, merkezi olmayan ve güvenli olmakla övünen tek Katman-1 İş Kanıtı blok zinciridir. Herhangi bir blok zinciri projesi için altyapı düzeyinde performans sunan Chainweb adlı tescilli bir zincir mimarisi kullanılarak oluşturulmuştur. Kendi akıllı sözleşme dili Pact’ımız ile birlikte Kadena'nın platformu, dünyaya fikirleri ve istekleri gerçeğe dönüştürmek için araçlar ve ortam sağlar. JP Morgan'ın ilk blok zincirini yaratan ve SEC'in Kripto Komitesine liderlik eden Stuart Popejoy ve William Martino tarafından kurulan Kadena, gerçek blok zinciri kitlesel kabulüne izin vermeyi amaçlıyor.

Geliştiricilerin ve sürekli artan topluluk üyelerinin güvenini kazanan Kadena, ekosistemi 2022'de patlarken DeFi, NFT ve Metaverse dünyasını yeniden şekillendirmeyi dört gözle bekliyor.

ZoidPay Hakkında: ZoidPay, anında kart sağlayan bir kripto likidite platformudur.

En düşük ücretlerle herhangi bir satıcıda yapılan satın alma işlemleri için düzenleme sağlar. ZoidPay, Kıbrıs'ta Mayıs 2018'de kripto ödemelerini herkes için kolaylaştırmaya odaklanan ve web 3.0 finansal hizmetlerinin benimsenmesini sağlayan bir blok zinciri şirketi olarak kuruldu.

ZoidPay’in Sağladıkları,

Kullanıcılar için: Kripto ile her yerden her şeyi satın alma.

Geliştiriciler için: API'lerimiz ve SDK'larımızla anında, birlikte çalışabilir zincirler arası likiditenin üzerine web 3.0 finansal hizmetleri oluşturma.

Blok Zincirleri, Borsalar ve Cüzdanlar için: Kripto likiditesini tek satır kodla entegre etme.

Kaynak: Medium

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.