Mastercard Kuluçka Programına Bir Kripto Parçası Ekliyor

Mastercard Kuluçka Programına Bir Kripto Parçası Ekliyor

Küresel ödeme devi Mastercard, daha sonraki aşamadaki girişimler için Start Path kuluçka programına bir kripto para birimi ve blok zinciri ekliyor.

Mastercard, müşteri listesine daha yenilikçi şirketler ekleme karşılığında, programdaki diğer finansal hizmet firmalarıyla uzmanlar ve teknoloji ortaklıkları sunuyor.

Mastercard rakibi Visa banka kartı veya kredi kartı çıkarmak isteyen bir dizi kripto girişimine hitap eden Fast Track adlı benzer bir programa sahip.

Mastercard'ın yeni yolunun bir parçası olarak, yedi dijital varlık girişimi katıldı: Kripto saklama platformu GK8, değiştirilemez token (NFT) pazar yeri Mintable, kripto yatırım şirketi Domain Money, blockchain oracle şirketi SupraOracles, blockchain altyapı şirketi STACS ve dijital finans platformu Uphold.

Mastercard'ın fintech başkan yardımcısı Jess Turner bir basın açıklamasında, "Mastercard, 2015'ten beri dijital para ekosistemi ile etkileşime giriyor" dedi. “Rolümüzün bir kısmı kripto paranın geleceğini şekillendirmek ve bunu ana akım finansal ilkeleri dijital varlık yenilikleriyle birleştirerek yapıyoruz” diye ekledi.

Kaynak: CoinDesk

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.