ICRYPEX Avrupa’nın En Büyük Kripto Para Konferansını Düzenliyor

ICRYPEX Avrupa’nın En Büyük Kripto Para Konferansını Düzenliyor

7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda ICRYPEX Kripto Para Borsası öncülüğünde gerçekleştirilecek bu büyük ve gösterişli etkinlik, binlerce kişinin katılımıyla hem Avrupa’nın hem de Türkiye’nin en büyük kripto festivali olacak. Pek çok eğlenceli yarışma, konferans, kripto para trader’larından öyküleri ICRYPEX Kripto Fest 2021’de.

Onlarca önemli konuğun yer aldığı ve kripto para ekosistemine dair pek çok gelişmenin değerlendirileceği etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

ICRYPEX Kripto Fest 2021’e, kripto para alanına ilgi duyan herkes ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilir.

7 Ağustos Cumartesi günü başlayacak olan konferansın 1. oturumunda Emin Çapa yer alacak. Gazeteci, TV programı sunucusu Emin Çapa; TEDx İstanbul, ulusal ve uluslararası seminer ve etkinliklerde sunumlar gerçekleştirmektedir.

Konferansın 2. Oturumunda ise sahneyi ICRYPEX Kripto Para Borsası’nın Kurucusu ve CEO’su Gökalp İçer alacak.

Konferansın diğer kısmında Tuğba Özay, Eren Caner, Yunus Şahin, Hüseyin Akseki, Murat Muratanoğlu, Haluk Tatar, Mesut Çevik ve birbirinden kıymetli konuklarla 11 oturum gerçekleştirilecek.

8 Ağustos Pazar günü konferanslar kaldığı yerden devam edecek. Gökçe Çalışan, Tuncay Yıldıran, Doğukan Günöz, Altuğ Öztürk ve alanında uzman kişiler oturumlarda katılımcılara değerli bilgilerini aktaracaklar.

Katılım:  https://www.icrypex.com/lp/kripto-fest

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.