Bitcoin 30.000 Doların Altına Kayıyor

Bitcoin 30.000 Doların Altına Kayıyor

Kripto para piyasaları geçen hafta önemli ölçüde değer kaybetti ve yedi günlük istatistikler, bir dizi kripto paranın çift haneli yüzdeler kaybettiğini gösteriyor. Bitcoin şu anda, son 24 saatte %5 düşüşle, yazı yazılırken 29.656 dolardan işlem görüyor. Haftalık istatistikler, Bitcoin'in %10'dan fazla düştüğünü ve 556 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu gösteriyor. Bitcoin’in piyasa değeri dünden bu yana 19 milyar dolar azaldı.

Bugün Bitcoin, 1,19 trilyon doların %46,7'sini yönetirken, Ethereum (ETH) %17,1'ini ele geçiriyor. Ethereum, salı günü %5,7 düşüşle birim başına 1.757 dolar ile takas ediliyor ve yedi günlük istatistikler Ethereum’un %11,9 düştüğünü gösteriyor. İlk on kripto piyasa değeri pozisyonundaki en büyük kaybeden, geçen hafta %26 değer kaybeden Polkadot (DOT) oldu. Cardano (ADA) bu hafta %19,3 ve dogecoin (DOGE) %18'in üzerinde değer kaybetti.

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.