Haftanın Kripto Para Haber Özetleri (18.07.2021)

Haftanın Kripto Para Haber Özetleri (18.07.2021)

FBI, Kripto Para Borsalarını ve Kripto Sahiplerini Olası Tehditlere Karşı Uyardı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), bu hafta borsalara ve kripto sahiplerine yönelik olası saldırılar hakkında sektör çapında bir uyarı yayınladı.

Rapora Göre Çin, 40 Milyon Dolardan Fazla Dijital Yuan'ı Kırmızı Zarflar İçinde Dağıttı

Önde gelen ülkeler arasında tartışmasız en gelişmiş dijital para projesine sahip olan Çin, şimdiye kadar dijital yuan ile 40 milyon dolardan fazla kırmızı zarf dağıttı.

ChainSwap Hacklendi

Zincirler arası merkezi olmayan finans platformu ChainSwap (ASAP) hacklendi. Akıllı sözleşmesindeki kritik bir güvenlik açığından yararlanarak bir bilgisayar korsanı tarafından yaklaşık 8 milyon dolarlık token çalındı.

Ukrayna, Ülkenin Bugüne Kadarki En Büyük Yasadışı Madencilik Çiftliğini Ortaya Çıkardı

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Vinnytsia'daki elektrik şebekesine yasadışı bir şekilde bağlı olan devasa bir madeni para basma tesisi tespit etti. Kolluk kuvvetleri yetkilileri, şimdiye kadar buldukları en büyük yeraltı kripto madenciliği çiftliği olduğunu iddia ediyor.

Polis, 180 Milyon Sterlin Değerinde Kripto Para Ele Geçirerek Yeni İngiltere Rekoru Kırdı

İngiltere Metropolitan Polisi, kara para aklama soruşturmasının bir parçası olarak 180 milyon sterlinlik şaşırtıcı miktarda bir kripto paraya el koydu. Duyuru, Scotland Yard'ın önceki rekoru kırarak 114 milyon sterlinlik kriptoya el koymasından sadece haftalar sonra geldi.

Çin'den Kripto Madencilerine Bir Darbe Daha

Devlete ait Hefei Media Group tarafından işletilen bir haber portalına göre, Anhui, eyalette "ciddi" bir elektrik arz sıkıntısıyla karşı karşıya olduğu için, güç tüketimini azaltmayı amaçlayan bir temizlik kapsamında tüm kripto madenciliği projelerini kapatacak.

BAE Merkez Bankası, Dijital Para Birimi Başlatma Planını Açıkladı

Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası, dünyanın en iyi 10 merkez bankasından biri olma ve 2023-2026 stratejisinin bir parçası olarak dijital para birimi başlatma planını açıkladı.

Paypal Haftalık Kripto Para Birimi Satın Alma Limitini 100.000 Dolara Çıkardı, Yıllık Limiti Kaldırdı

Paypal kripto para birimleri için satın alma limitlerini artırdığını duyurdu.

Vitalik Buterin, Ethereum Hakkında Yeni Bir Belgeselde Yer Aldı

Türkçesi “Ethereum: Sonsuz Bahçe” olan “Ethereum: The Infinite Garden”, ağın ortak kurucusu Vitalik Buterin ve Ethereum Vakfı'nın yönetici direktörü Aya Miyaguchi de dahil olmak üzere dünya bilgisayarının geliştirilmesinde yer alan çeşitli kişilerle röportajlar içerecek.

Malezya Polisi 1.000'den Fazla Bitcoin Madenciliği Makinesini İmha Etti

Malezya polisi, bir silindir ile kaçak olarak ele geçirilen 1.069 Bitcoin madenciliği makinesini imha etti.

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.