Paypal Haftalık Kripto Para Birimi Satın Alma Limitini 100.000 Dolara Çıkardı, Yıllık Limiti Kaldırdı

Paypal Haftalık Kripto Para Birimi Satın Alma Limitini 100.000 Dolara Çıkardı, Yıllık Limiti Kaldırdı

Paypal kripto para birimleri için satın alma limitlerini artırdığını duyurdu. Şirket, ABD'de Paypal Crypto'nun Ekim 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana, "almak, elde tutmak, satmak ve ödeme yapmak için güvenilir ve güvenli bir platform sağlamak" amacıyla müşterilerle "ihtiyaçlarını daha iyi anlamak" için aktif olarak ilgilendiğini açıkladı.

Ödeme devi ayrıntılı olarak şunları söyledi:

“Müşterilerimizin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılama çabalarımızın bir parçası olarak, ABD'deki Paypal müşterileri için kripto para birimi satın alma limitlerini yıllık satın alma limiti olmaksızın haftada 100.000 dolara yükselttiğimizi duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Bu, bir önceki haftalık limit olan 20.000 dolara göre beş kat bir artış ve yıllık 50.000 dolarlık satın alma limitine göre önemli bir artıştır. Minimum kripto alımı hala 1 dolar ve platform şu anda Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash'i destekliyor.

Paypal, “Bu değişiklikler, müşterilerimizin platformumuzda kripto para birimi satın alma konusunda daha fazla seçeneğe ve esnekliğe sahip olmalarını sağlayacak” dedi.

Şirket, ilk çeyrekte kripto hizmetinin “gerçekten harika sonuçlar” gösterdiğini söyledi. Nisan ayında CEO Dan Schulman, Paypal platformundaki kripto para birimlerine olan talebin ilk beklentilerin "kat kat üzerinde" olduğunu söyledi.

Paypal Crypto'nun piyasaya sürülmesinin ardından şirket, kripto para ticareti yapmak için 70 milyon kullanıcı için Venmo'da benzer bir kripto hizmeti başlattı. Mart ayında Paypal, milyonlarca mağazada kripto para birimi ödemelerine izin vermek için “Kripto ile Ödeme” başlattı. Paypal, satın alma sırasında kripto para birimini otomatik olarak ABD dolarına veya başka bir para birimine dönüştürüyor. Mayıs ayında Paypal, üçüncü taraf cüzdanlara para çekilmesine izin vereceğini duyurmuştu.

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.