Stock-to-Flow Model Rotadan Çıkıyor

Stock-to-Flow Model Rotadan Çıkıyor

Gelecekteki devasa bitcoin fiyat artışlarını tahmin etmek için en yaygın kullanılan çizelgelerden biri olan stock-to-flow model, Ocak 2019'dan bu yana en büyük farklılığı gösteriyor.

Bitcoin stock-to-flow modeli şu anda bitcoin fiyatının 77.900 dolar civarında olması gerektiğini öne sürüyor. Ancak pazartesi günü, kripto para birimi, Nisan ayında ulaşılan tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 64.829 doların oldukça altında 33.668 dolardan işlem görüyordu.

Binance Academy bir blog yazısında, "Modelin tahminlerine göre, bitcoin'in fiyatı, sürekli olarak azalan stock-to-flow oranı nedeniyle zaman içinde önemli bir artış görmeli" dedi.

PlanB, Nisan 2020'deki bir blog yazısında, stock-to-flow modeli gerekçe göstererek bitcoin fiyatının 2024 yılına kadar 288.000 dolara ulaşabileceğini yazmıştı.

Kaynak: Yahoo Finance

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.