Solana Destekli Defi Platformu Orca Değerini 18 Milyon Dolar Artırdı

Solana Destekli Defi Platformu Orca Değerini 18 Milyon Dolar Artırdı

Çarşamba günü, Solana merkezi olmayan finans (DeFi) hizmeti Orca, ekibin A Serisi finansman turunda 18 milyon dolar topladığını açıkladı. Orca, yatırımın "Orca'yı Solana ekosistemi için takas edilecek yer haline getirme yolumuzu hızlandıracağını" söylüyor.

Solana (SOL), 12 ayda kabaca %5.184 değer kazanarak büyük bir değer artışı gördü. Solana protokolü, her türlü defi projesinin gelişimini kendine çekmiştir. Serum, Solaris, Parrot, Solrise, Dexlab, Senswap, Spiderswap, Solend, Port, Sypool, Solanax, Hydraswap ve daha fazlası gibi Defi projeleri.

Haberin yayınlandığı sırada, Orca defi protokolünün platforma kilitlenmiş 300 milyon dolarlık toplam değeri (TVL) var. Orca, 18 milyon dolarlık finansmanın, yardımcı liderler olarak Three Arrows, Polychain ve Placeholder'dan kaynaklandığını detaylandırıyor. Katılım ayrıca Defiance, Zee Prime, Coinbase Ventures, Solana Capital, Jump Capital, Sino Global Capital ve Collab & Currency gibi firmalardan geldi.

Placeholder ortağı Chris Burniske duyuru sırasında “Orca yalnızca duyarlı ve uygun fiyatlı olmakla kalmıyor, aynı zamanda neşeli bir deneyim, topluluk ve daha geniş değerlere dayalı misyon ile finansı eğlenceli hale getiriyor” dedi. “Kriptoyu ana akım haline getirecek ve günlük hayatımızda finansı nasıl düşündüğümüzü yeniden tanımlayacak olanlar Orca gibi ekipler.”

Orca, Şubat 2021'de Yutaro Mori ve Grace “Ori” Kwan tarafından başlatıldı ve proje hiçbir dış finansman olmadan başladı. Orca ekibi, "O zamandan beri üç kıtaya, geniş profesyonel deneyime ve birçok hobiye yayılan çekirdek ekibi 8'e çıkardık" dedi.

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.