Kraken Açık Kaynak Ethereum Geliştiricilerine 250.000 Dolar Bağışladı

Kraken Açık Kaynak Ethereum Geliştiricilerine 250.000 Dolar Bağışladı

Kripto para borsası Kraken, "Ethereum'un 'Ethereum 2.0' adlı devam eden teknik yükseltmelerini hızlandırmak için çalışan açık kaynak geliştirici ekiplerine" bağışta bulunduğunu açıkladı.

Kraken, hacim bakımından dünyanın en iyi borsalarından biri ve tutulan kripto rezervleri açısından dünya çapında dördüncü en büyük borsadır. Bituniverse, Chain.info ve Peckshield istatistiklerine göre Kraken, 24 Ağustos 2021'de 13,9 milyar dolarlık kripto varlığına sahip. Kraken ve kurucu ortağı Jesse Powell, bağışların ve desteğin "Ethereum'un nihai olarak proof-of-stake’e geçişinin yolunu açmaya" yardımcı olabileceğine inanıyor.

Kraken CEO'su ve kurucu ortağı Powell, “Yeni nesil kripto para birimini inşa eden açık kaynaklı yenilikçilere destek olmak bizim sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz” dedi. Bu nedenle, geliştiricilerin giderek daha çeşitli paydaşlardan fon almasını sağlamak için Ethereum Vakfı ile çalışmaktan heyecan duyduklarını söyledi.

 

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.