Elon Musk ve Mark Cuban, Dogecoin'i Ödemeler için 'En Güçlü' Kripto Para Birimi Olarak Görüyor

Elon Musk ve Mark Cuban, Dogecoin'i Ödemeler için 'En Güçlü' Kripto Para Birimi Olarak Görüyor

Tesla ve Spacex CEO'su Elon Musk ve NBA takımı Dallas Mavericks'in milyarder sahibi Mark Cuban, mal ve hizmetler için ödeme söz konusu olduğunda meme kripto para birimi dogecoin'in “en güçlü” kripto para birimi olduğuna dair inançlarını doğruladılar.

Cuban, cuma günü CNBC Make It ile yaptığı röportajda DOGE'yi lanse etti. Dogecoin'in “mal ve hizmet alımı için kullanılabilecek bir araç” olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

Doge topluluğu, onu bir değişim aracı olarak kullanmak söz konusu olduğunda en güçlü olanıdır.

Bazen Dogefather olarak da bilinen Musk, Cuban'ın dogecoin hakkındaki yorumuna yanıt olarak, "Bunu bir süredir söylüyorum."

Temmuz ayında Musk, profil resmini Doge'yi temsil eden Shiba Inu köpeğinin bir görüntüsünü içerecek şekilde değiştirerek dogecoin'e desteğini yeniden doğruladı. Tesla teknolojisi kısa süre önce dogecoin'ine sahip olduğunu ve satmayacağını doğruladı. Küçük oğlu X Æ A-12'nin de bir miktar DOGE'si var. Ayrıca Musk, Doge iyileştirmeleri için de baskı yapıyor.

Cuban Mavericks, mart ayında dogecoin kabul etmeye başladı. O zamandan beri Shark Tank yıldızı, DOGE ile “önemli satışlar” yapıldığını açıkladı. Hatta popüler talk show sunucusu Ellen Degeneres'i dükkanında kabul etmeye çağırdı.

Küba, ödemeler için dogecoin kullanımını daha fazla teşvik etmek için perşembe günü Mavericks'in dogecoin hakkında özel bir duyuru yapacağını tweetledi. Buna “dogecoin ile ödeme yapanlar için özel fiyatlandırmaya sahip bir yaz ürünü satışı” dedi.

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.