Çinli Madenciler Faaliyetlerini Sürdürmek İçin Alternatif Para Birimlerine Yöneliyor

Çinli Madenciler Faaliyetlerini Sürdürmek İçin Alternatif Para Birimlerine Yöneliyor

Çin'deki son madencilik ve ticaret baskıları, hükümetin belirlediği yeni politikalar nedeniyle faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan binlerce madencinin hayatını etkiledi. Birçoğu başka ülkelere yerleşmeye çalışırken, ülkede faaliyet göstermeye devam etmek için yeni alternatiflere yönelmek isteyen bir grup da var.

Depolama tabanlı tokenların yeni dalgası, bu grubun en büyük odak noktalarından biridir. Mevcut madencilerden bazıları, daha az enerji kullanarak yapılan madencilik süreci nedeniyle Filecoin ile ilgilendi. Başka bir madenci, Filecoin'in arkasındaki ilgiyi açıklayarak “henüz düzenleyicilerin dikkatini çekmemiş bir gri alan işi” olduğunu belirtti.

Bu madencilerin ilgisini çeken bir diğer depolama tabanlı token, Filecoin ve Chia ile birlikte aynı özellikleri paylaşan bir kripto para birimi olan Swarm.

 

Kaynak: Bitcoin News

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.