Binance CEO'su CZ Küresel Düzenleyici Baskıya Yanıt Verdi

Binance CEO'su CZ Küresel Düzenleyici Baskıya Yanıt Verdi

CZ, “Kripto para birimlerinin küresel olarak daha geniş bir şekilde benimsendiğini ve farklı ülkelerde daha net düzenleyici çerçevelere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz.” dedi.

Binance CEO'su Changpeng “CZ” Zhao, düzenleyicilerin borsa işine karşı son zamanlardaki baskılarını, arabanın ilk geliştirmesine benzetti.

Çarşamba günkü bir yazıda CZ, kriptonun benimsenmesi ve geliştirilmesinin otomobillerle ilgili düzenlemelere birçok paralellik içerdiğini ve “yol boyunca yasalar ve yönergeler geliştirildiğini” söyledi.

CZ, “Kripto para birimlerinin küresel olarak daha geniş bir şekilde benimsendiğini ve farklı ülkelerde daha net düzenleyici çerçevelere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Daha fazla düzenleme aslında olumlu işarettir.” dedi.

Binance, diğerlerinin yanı sıra Cayman Adaları, İngiltere, Tayland ve Singapur'un yetki alanları da dahil olmak üzere son zamanlarda karışık bir düzenleyici gelişmeler ağına yakalandı.

CEO, borsasında, işlem yapan insider traderlar (yani kamu ile paylaşılmayan bilgilerle işlem yapan traderlar) sözleşmesine dahil olanların, 30 gün boyunca aktif olarak herhangi bir işlem yapmayacaklarını söyledi.

CEO, ayrıca, kullanıcı varlıklarını ve listeleme standartlarını korumak için tasarlanmış bir Güvenli Varlık acil durum fonu (SAFU) ve listeleme ekibini ayırmak için bir güvenlik duvarının da temmuz ayında eklendiğini belirtti.

Kripto endüstrisinin çok fazla belirsizlik içerdiğini belirten CZ, “Uyumluluk bir yolculuktur -özellikle kripto gibi yeni sektörlerde-” dedi. "Ayrıca büyümenin daha fazla karmaşıklık ve daha fazla sorumluluk getirdiğinin farkındayız." dedi.

Kaynak: Coindesk

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.